Open House @ Yoga Parkside

Beginner Hatha, Intermediate & Advanced Vinyasa, Pre & Post Natal, ​Mommy & Baby, Full Moon… if you’re someone who practices yoga, then you know that there are many routines and directions that you can follow. From Tune-ups to Meditation, and Vinyasa Flow and ​Kirtan, yoga activities can keep us strong in mind and body.

Mommy & Me - Baby Yoga

Mommy & Me – Baby Yoga

Now there is a collaborative yoga health effort underway in North Buffalo that is attracting a lot of attention from people in the field (teachers and holistic practitioners). Experienced yoga instructor Megan Callahan, along with massage therapist Melissa Ambroise and others, has opened a new yoga studio in the historic Parkside Lutheran Church (located at the tri-corner of Linden/Depew/Wallace in North Buffalo). There they are offering everything from kids’ yoga classes to yoga workshops. This effort is intended to explore new directions in movement, meditation and even community celebrations – the group is excited to be able to bring new spiritual activities to this beautiful church in order to ensure the longevity of the building (and the people who attend the classes and workshops).

On Saturday April 12, from noon to 5pm, Yoga Parkside will be hosting an open house where the community will get a chance to check out the church and learn about the offerings. On that same day, the collaborators will be showcasing free demo classes in the emerging studios. All skill levels are invited to attend the classes, or just stop by and listen to some live music and meet the instructors.

Open House Schedule:

12 to 2:30pm Bodywork mini sessions
12 to 5pm: All ages crafts
12:00pm All level flow with Melissa A. (30 mins)
12:30pm All level flow with Megan (30 mins)
1:00pm Yoga Tune Up with Diane (30 mins)
1:30pm Headstands with Michael (45 mins)
1:45pm Meditation Prep with Annie (30 mins)
2:00pm Family Yoga with Megan Callahan (40 mins)
2:15pm Oneness Blessing & Meditation (30 mins)
2:15pm Tai Chi with John (30 mins)
2:30pm Kundalini with Kathleen (30 mins)
3:00pm Spring Clearing Meditation with Nicole M Dilweg (30 mins)

3:00pm Yoga Tune Up with DIane Marra
3:00pm Beginner Flow with Melissa (30 mins)
4:00pm Self Massage Practice with Ti Markle (30 mins)
4:00pm Intro to Primary Series with Malissa L. (40 mins)

Open House @ Yoga Parkside | April 12, 2014 | 12-5pm | 2 Wallace Avenue, Buffalo NY 14214 | Free

www.yogaparkside.com

social: Facebook and twitter/yogaparkside

 

 

About the author  ⁄ queenseyes

Founder of Buffalo Rising. Co-founder Elmwood Avenue Festival of the Arts. Co-founder Powder Keg Festival that built the world's largest ice maze (Guinness Book of World Records). Instigator behind Emerald Beach at the Erie Basin Marina. Co-created Flurrious! winter festival. Co-creator of Rusty Chain Beer. Instigator behind Saturday Artisan Market (SAM) at Canalside. Founder of The Peddler retro and vintage market. Instigator behind Liberty Hound @ Canalside. Catalyst behind the Pierce-Arrow Film Arts Center. Throws The Witches Ball at The Hotel @ The Lafayette. Themed New Years mayhem at various locations. Next up: Porchfest... Also offers package tours of the city for groups or individuals. Contact Newell Nussbaumer | Newell@BuffaloRising.com

© 2014 Hyperlocal Media. All Rights Reserved.